Tenda
Italija

Italija

Ovo je tenda karakterisiticnog oblika, koja može da uljepša i učini drugačijim dizajn I izgled zgrada i ostalih velikih prostora. Pokreće se preko vodjica sa strane koje se fiksiraju izmedju plafona i ograde. Ručice sa strana garantuju da platno tende bude zategnuto i ostvaruje bolju otpornost na atmosferske pojave.


Tip

Sa zaštitnom maskom

Zaštitna maska štiti platno tende kad je tenda zatvorena. Preporučujemo je iz vizuelnih razloga, a pored toga platno je unutar maske zaštideno od spoljnih uticaja.

Sa zaštitnom maskom

Bez zaštitne maske

Ova tenda bez zaštitne kutije je pogodna za mjesta gdje postoji neka nadstrešnica, zub balkona ili neka druga zaštita, koja bi čuvala platno tende što duže.

Bez zaštitne maske
Mogućnost upravljanja

Ručno


Ovaj tip tende se pokreće ručno veoma jednostavno uz popomoć specijalnog kanapa

Ručno
Maximalne dimenzije
5m 2m
Platna

Akrilno platno


Akrilno platno je odlično za sve vrste tendi za zaštitu od sunca koje se šije. Može se koristiti i za razne pregrada, paravana i slično.

Akrilno platno

Soltis

Soltis
Montaža

Plafon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean dui mauris, commodo ut lorem vitae, aliquam sodales ex. Vestibulum porttitor molestie nulla sed vestibulum. Proin sagittis eleifend condimentum. Vestibulum ac lectus eu leo porttitor finibus.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean dui mauris, commodo ut lorem vitae, aliquam sodales ex. Vestibulum porttitor molestie nulla sed vestibulum. Proin sagittis eleifend condimentum. Vestibulum ac lectus eu leo porttitor finibus.

Plafon

Pošaljite pitanje o tendi Italija


Ako imate pitanja u vezi tende Italija slobodno nas kontaktirajte koristeći formu ispod.